Een nieuw jaar en nieuwe kansen

comments 2
Persoonlijk

Zoals men zegt. Maar goed, in elk geval is 2015 een interessant jaar als je cijferfreak bent. Onder andere is 2015 de optelsom van telkens de helft van de reeks die begint met 1024 (dus 1024 + 256 + 128 + … + 1), wat wij digitale jongens heel fijn vinden. Duizendvierentwintig is ‘a big deal’ voor wie een kwart eeuw geleden met computeren begon, dat je het maar weet.

Verder: ik was Oudejaarsavond moe en sliep al ruim voor de jaarwisseling. Vorig jaar keek ik zittend achter de Sydney Harbour Bridge naar het vuurwerk, dit keer heb ik er niets van meegekregen, niet daar en niet hier, wat gezien het kneuterige karakter van de vaderlandse invulling van de traditie geen straf is.

In elk geval: de dertig passanten die deze site maandelijks bezoeken (& voor zover die menselijk zijn, want ongetwijfeld houdt Google dit ook in de gaten…), alsmede zij die weten dat ik om hen geef: ik wens jullie een voorspoedig en vooral gezond 2015. En grijp de kansen!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *