Fixing things, Dutch style

Leave a comment
Persoonlijk

Hoe dat gaat: mijn zonnepanelen doen het niet. Ik neem contact op met de installateur. Die is gevestigd in Drachten en heeft geen puf om naar Enschede te komen. Er zal een collega ingeschakeld worden. Wat dus gebeurt. Er komt een monteur uit Tilburg. Voor hij bij mij langskwam is hij in Schiedam aan de slag geweest, vertelt hij me bij een kopje thee. Hij klimt het dak op en is vijf minuten later terug; probleem opgelost (slordig aansluit-werk van de oorspronkelijke installateur). De installatie doet het weer. Mijn ‘redder’ vertrekt richting westen. Hij gaat naar Berkel-Rodenrijs en dan weer naar huis. Naar Tilburg dus.

Het is mij een raadsel dat in ons land überhaupt nog iets functioneert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *