Top Tags

Dubbelstad Revisited

In de TCTub van vandaag breekt Marcel Wendrich, directeur van de Stichting Enschede Promotie (STEP) een lans voor het samengaan van Enschede en Hengelo (artikel hier). Het product hiervan, door hem ‘Twentestad’ gedoopt, zou als vijfde stad van Nederland meer op de kaart komen te staan.

Het samengaan van H en E is al een paar keer eerder op de agenda gezet. De laatste keer was ik bij het Dubbelstad-project betrokken als vormgever van posters en ander publiciteitsmateriaal. Het rare is dat ik me niet meer kan herinneren of dat vóór of tégen was…

Op dit moment heb ik hier geen mening over, afgezien van mijn sentiment dat Hengelo wel heel erg niksig is. Wat ik wel weet is dat het argument van Wendrich dat bij een niet-samengaan Enschede meer moet inzetten op de promotie van de eigen naam, heel zinnig is. Al die ‘Twente’-toevoegingen voor wat toch echt Enschedese zaken zijn, moeten dan dus zo snel mogelijk veranderd worden. FC Enschede Olé!

Add Your Comments

Disclaimer
Your email is never published nor shared.
Tips

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <ol> <ul> <li> <strong>

Ready?
Required
Required