Top Tags

MMX

Ik heb het altijd een raar idee gevonden dat de overgang van het ene naar het volgende jaar dé gelegenheid zou moeten zijn om mensen allerlei vormen van voorspoed toe te wensen… Als je een zelfs maar bij benadering weldenkend mens bent, zou je dat iedere dag van je leven moeten doen — wensen dat het anderen goed gaat.

Maar ik vind een cadeautje dat ik krijg op een willekeurige dag die niet mijn verjaardag is, ook veel leuker dan…

Comments

One Comment so far. Leave a comment below.
  1. els,

    Toch wens ik je een goed jaar. Er staat veel te gebeuren (of misschien juist weer niet). Bert for President. In ieder geval heb je al een mooie foto van jezelf. Maar dat krijg je met een superleuke creatieve vriendin….

Add Your Comments

Disclaimer
Your email is never published nor shared.
Tips

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <ol> <ul> <li> <strong>

Ready?
Required
Required