Total transparancy

comment 1
Persoonlijk

After being asked to, I am now totally dedicated to total transparency. Stay tuned!

(Geen idee wat hier gebeurd is — ben ik gespamd of heb ik vergeten dat ik dit gepost heb? Het kan allemaal.)

1 Comment

  1. Dominic Post says

    Hoi beste Bert,

    Ik begrijp heel goed dat je Miep nog steeds mist. Ik heb Miep gekend via Fred Bergsma, Fredje was mijn buurjongen in de Schaperstraat ter Enschede. En ik was zijn achterneefje. Ergens voor 2000 toen Fredje en Miep een relatie hadden heb ik veel geklust voor ze, toen ze nog woonde boven de HEMA. Ik heb het gewapende glas geinstalleerd langs de trap en heb een beukenhouten installatie onder een keuken applicatie gemaakt voor Miep. Met hoge eisen van Miep, het moest beukenhout zijn met messing schroeven. Ik was volgens mij toen 17 jaren oud, nu 24 jaren geleden. Ik kan mij nog goed herinneren dat ze mij trakteerde op chinees eten tegenover de HEMA (waar nu Zara zit), en ze gaf mij 100,- gulden voor de klus, veels te veel natuurlijk. Verder werd ik vaak ingeschakeld om een muur te schuren of werd ik uitgenodigd voor een diner. Ik verloor contact toen Miep en Fredje naar Jamaica op vakantie gingen, helaas. Ik werkte 10 jaren voor Philips Almelo en maakte de vuurwerkramp mee.
    Later toen ik weer in Enschede woonde, hoorde ik dat lieve Miep was overleden via mijn moeder en Fredje. Nu jaren later denk ik nog steeds aan die drukke Miep en dat ik die bijzondere Edith Piaf-lijkende vrouw mis. Ik moet u zeggen dat mijn relatie met Miep puur platonisch was. Inmiddels woon ik alweer meer dan 10 jaren in Enschede, ik werk als technicus aan de Universiteit Twente. Ik hoop dat ik een kleine aanvulling kan zijn op uw gemiste Miep. Mocht u vragen hebben, u kunt mij bereiken op d.post@utwente.nl of op Instagram Dominicpost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *