Een korte update op 20 november

Leave a comment
Persoonlijk

Mijn jongste zoon was een paar dagen geleden jarig, dat–ie nu in Australië zit is wel een soort bummer (maar ik zoek hem eind van het jaar op!); mijn oudste zoon werd door een collega ‘briljant’ genoemd (leuk! heel leuk!); ik heb me andermaal gekandideerd als raadslid voor GroenLinks en ben door de Kandidatencommissie op (een voorlopige) plaats 4 gezet (ik ga ervoor!); de laatste tien dagen ben ik bijna dagelijks in de weer geweest met een project waarvan ik aanvankelijk bang was dat het teveel energie zou vragen — wat meevalt (goed signaal); ik kreeg eergisteren te horen dat de locatie voor een evenement dat ik organiseer gesloten was en moest binnen een dag een alternatief vinden (wat gelukt is); het paar dat in mijn huis in Amsterdam logeerde heeft een zoon gekregen (gefeliciteerd!); de voorbereidingen van de algemene ledenvergadering van mijn club hielden ondermeer in dat ik 185 kaartjes van een postzegel moest voorzien (gelukkig zelfklevend); ik ben zo ongeveer tien kilo afgevallen sinds ik met mijn ‘dieet’ ben begonnen (maar het schiet niet echt op…). En verder: het verder gaat het eigenlijk behoorlijk goed met me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *