Round The World

comment 1
Persoonlijk

De kogel is door de kerk, om een cliché-uitdrukking te gebruiken: ik heb gisteravond een al lang in de steigers staand (sorry…) voornemen uitgevoerd en DE reis geboekt. Eind van het jaar vlieg ik naar Australië, vervolgens naar de Verenigde Staten met stops in San Francisco en New York, en dan weer terug naar Amsterdam.

Het online boeken van de reis veroorzaakte nog de nodige stress. Op de een of andere manier kwam er een verkeerde vertrekdatum uit het boekings-systeem gerold (ik zal wel een wijziging niet goed bekeken hebben) en ik kon om half elf ’s avonds niemand telefonisch bereiken. Toen maar een nood-mail gestuurd en waarempel, na een slapeloze nacht was er vroeg in de ochtend een bevestigend bericht dat de gewenste veranderingen verwerkt waren.

Ik ga dus de wereld rond. In 32 dagen! Of 33, het is maar hoe je rekent.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *