Het hoofd doet het nog wel

Leave a comment
Persoonlijk

Ik ben onder behandeling bij een homeopate. Veel mensen geloven niet in homeopathie. Ik wel. Dat komt omdat ik tussen alpha en beta zit. En niet vast in een beperkt denkraam. Dat terzijde.
Woensdag jongstleden ben ik een schil opgeschoven ( jargon — zoek maar op) en heb een nieuw middel gekregen.
Of dat te maken heeft met mijn dromen? Misschien. De laatste tijd word ik bijna dagelijks heel vroeg wakker, zo rond zes uur. Ik ben dan heel helder. Maar — geef daar eens antwoord op, wat moet ik in hemelsnaam om zes uur ’s ochtends doen? Geen idee, dus. Ik lees het nieuws, kijk tv. En na een paar uur probeer ik nog even te slapen…
En dan gebeurt het: ik krijg de meest heftige en echte dromen, waarin heden en verleden compleet door elkaar lopen. Waarna ik volkomen uitgeput wakker word en heel erg mijn best moet doen om op te staan.
Waar die dromen over gaan? Eén keer raden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *