Eerbetoon

comments 3
In en uit de media / Persoonlijk

Op 15 augustus ligt–ie in de winkel, de najaars–editie van LINDA.mode, met een 12 pagina’s omvattend eerbetoon aan Miep Jukkema.

Hommage aan Miep Jukkema in LINDA.mode, najaar 2012

Vandaag (donderdag 9) kwam de hoofdredacteur bij me op bezoek met alvast een stapeltje ‘bewijsexemplaren’ en een doos gebak en chocolade (dankjewel, I!).

Het eerbetoon omvat elf foto’s en een interview met Saskia de Brauw. Ik lees de tekst voor de zesde of zevende keer en krijg het weer te kwaad.

3 Comments

 1. Richard says

  prachtig eerbetoon. Ontroerend.
  ik wil je nog iets vragen maar dat mail ik wel even.
  dikke knuf,
  rich

 2. josé says

  Bert,
  Ik denk vaak aan hoe jij je moet voelen, dan kijk ik naar mijn vriend,en dan vraagt hij, wat zit je te kijken…dan zeg ik , nu weet ik hoe Bert zich voelt…en dan denk ik, hoe zou ik dat ooit kunnen overleven, en dat liefde eigenlijk helemaal niet zo mooi en fantastisch is, want er komt altijd een afscheid, maakt niet uit waarom , je gaat uit elkaar, je verliest je geliefde….dan denk ik aan mijn zusje, die is altijd alleen, vind het goed zo zegt ze, ik vind het dan zielig, maar ik heb mijn katten zegt ze dan, dat zijn mijn kinderen, moet je ook een keer afscheid van nemen…….
  Het overkomt ons allemaal en altijd onverwachts…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *