Top Tags

Kieskompas

Net in de lucht en even getest, de Kieskompas-site voor Enschede. Resultaat:Schermafbeelding 2010-02-03 om 01.48.11

Voor het geval de lezer(es) de leesbril niet voorhanden heeft: ik hoor volgens het Kieskompas bij GroenLinks, en zowaar: daar zit ik ook bij! Zou het dan toch werken?

Comments

One Comment so far. Leave a comment below.
  1. Rob,

    Beste Bert,

    Nietsvermoedend typte ik de zoektermen “kieswijzer” en “Enschede” in en klikte op “Ik doe een gok”. Raad eens waar ik terechtkwam? Leuke site heb je.
    Hoe ik het Kieskompas ook invulde, het wees niet in de richting van GroenLinks. Mijn stem ging daarom naar een concurrerende links-progressieve partij. Gelukkig wel een die ook bij jou een medaille haalde. Nu blijkt dat ik een paar vragen niet goed had begrepen. Sorry. Maar beste Bert, besef dat bij jullie groen rood is en links rechts staat. Vast vanwege onze rechtsstaat. Veel succes vanavond.

    Rob

Add Your Comments

Disclaimer
Your email is never published nor shared.
Tips

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <ol> <ul> <li> <strong>

Ready?
Required
Required