Top Tags

Mooie kleren

Iedereen, ja echt iedereen die in beeld komt in de tweede serie van de Deens/Zweedse serie Broen || Bron (The Bridge) heeft geweldig mooie kleren aan. Ik twijfel er niet aan dat het overgrote deel daarvan uit eigen land(en) komt.

Ter info: afgelopen maandag of zondag werd de laatste aflevering uitgezonden in Scandinavië. Ik bekijk die net — met een armetierige engelse ondertiteling, maar toch… Het ziet er allemaal fantastisch uit en is ook nog eens rete-spannend. De interieurs zijn trouwens ook heel mooi. En de exterieurs. Alles, eigenlijk.

De dvd-box is te bestellen via de Volkskrant. Met (denk ik) een veel betere ondertiteling dan die waar ik het mee moest doen.

Tussen haakjes: het is in ons land niet strafbaar om tv-series etc, te downloaden. Wel om ze te uploaden. Ik bevind me dus nog aan de goede kant van de scheidslijn.

Add Your Comments

Disclaimer
Your email is never published nor shared.
Tips

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <ol> <ul> <li> <strong>

Ready?
Required
Required