Twee maanden zonnestroom

Leave a comment
Persoonlijk

Twee maanden zonne-energie. Net over de 600 kWh opbrengst. Niet gek.

Verder, maar dat heeft hier helemaal niets mee te maken, heb ik eerder deze week ‘het’ jasje in de vuilnisemmer gedropt – mijn blauwe Gant-jackje waarin de laatste acht jaar zo’n beetje gewoond heb. Raar gevoel, daar afscheid van te moeten nemen, maar het ding was af. Alles is vergankelijk.

Nog iets wat hier helemaal niets mee te maken heeft: een tijdje geleden heb ik een mail gestuurd naar de Russische ambassade waarin ik mijn bezorgdheid om de ontwikkelingen rondom de Greenpeacebemanning uitsprak. Heb daar nog geen antwoord op gekregen, wat me niet echt verbaast: Russen zijn horken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *