Top Tags

Verjaardag

Het is 6 mei. Bij leven was je nu 59 geworden, een rot-leeftijd, maar toch… we hadden in elk geval in Parijs verbleven, met als enige probleem wáár te lunchen en te dineren. ‘Ons’ Italiaantje was er vast uitgerold als keuze voor het avondeten en ik zou betalen omdat het jouw verjaardag was (en jij deed dat dan zes dagen later omdat het dan mijn verjaardag is). En we zouden lachen om onze slechte conditie, elke keer als we hijgend bij de voordeur van het appartement aankwamen, na vier trappen met in totaal 81 treden.

Dit jaar dus niet. Want het was je niet gegeven om 59 te worden. Ik sla mijn verjaardag over, dat hoef ik nu niet meer uit te leggen.

Comments

3 Comments so far. Leave a comment below.
 1. Leontine,

  ………
  verdrietig.

 2. Janneke Kroon,

  Sterkte Bert, vandaag weer bijna voorbij

 3. José,

  Miep d’r verjaardag is me ook niet ontgaan, samen waren we vaak op Schier, of met mijn verjaardag of met haar verjaardag, om de boel, in het café van van der Werff, op z’n kop te zetten…
  ik hoorde haar gisteren lachen.

Add Your Comments

Disclaimer
Your email is never published nor shared.
Tips

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <ol> <ul> <li> <strong>

Ready?
Required
Required