Een kleine accolade

comment 1
In en uit de media / Persoonlijk

In het Volkskrant Magazine van 16 maart staat een interview met stylist San Ming. De illustratie helemaal rechtsboven op pagina 65 is een door Miep geborduurd portret van Ming. In het bijschrift: “Zij is de meest getalenteerde fotograaf van Nederland. Ze is vroegtijdig gestorven.”

Ik zet hier nog wel een plaatje bij, als ik alle kabeltjes weer bij de hand heb.

(Nu ik dit teruglees, begin ik te twijfelen of het nu ‘het magazine’ is of ‘de magazine’, maar vooral omdat er ‘Volkskrant’ tussenstaat.)

1 Comment

  1. Els says

    He Bert, las ook net het stukje van san Ming. Ik dacht de afgelopen dagen al vaker aan je; hoe zou het met Bert gaan? We zijn al weer twee jaar weg uit Enschede; Het lijkt allemaal zo lang geleden dat we bij jou aan de tafel zaten. Groet van els en inderdaad mooi eerbetoon aan Miep!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *