Zes maanden

Leave a comment
Persoonlijk

Zolang is het vandaag geleden. Miep stierf op 7 juli. Vanmiddag ga ik naar haar graf, met twee maal zes rozen (de helft roze, de andere rood — zes van een kleur vond ik wat armetierig, en pioenrozen zijn er nu niet).
Ik ben de laatste week van 2012 ziek geweest, geheel en al volgens de te verwachten gang van zaken. De zes kilo die ik aan gewicht kwijtraakte zijn er dit jaar grotendeels weer bij gekomen. Ik denk dat het voornamelijk vocht was.
Veel mensen vertrouwden me toe dat het nieuwe jaar zeker beter zal worden dan het voorgaande. Zelf ben ik daar nog niet van overtuigd. Wat mij betreft wordt het afwachten.
Maar ik wens een ieder het beste toe! Laat mijn mismoedigheid u vooral niet ervan weerhouden met de meest positieve instelling 2013 tegemoet te treden. De mensheid kan een beetje positief denken wel gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *