Uit de oude doos (1975)

comments 2
Persoonlijk

Mijn avatar op diverse social media is een uitsnede van een foto uit 1975. Dit is hem helemaal:

Voorzover ik het me allemaal kan herinneren werd onze klas op de kunstacademie opgedeeld in duo’s die elk een kalenderblad voor het komende jaar (1976) moesten ontwerpen en uitvoeren. Miep en ik kregen dus de maand februari aangewezen. Voor iets wat helemaal met de hand gemaakt was, ziet het er best strak uit. Het model zal wel later verkleind zijn voor verder gebruik…

Mieps vriend Frans heeft de foto gemaakt, in de werkkamer van hun huis aan de Ledeboerstraat te Enschede. De afdruk zal ik wel zelf gedaan hebben, gezien stof en verder ook beroerde kwaliteit — ik was niet zo’n doka-tijger.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *