Horloges

Leave a comment
In en uit de media / Persoonlijk

Soms zap ik er langs: praatprogramma’s met uitsluitend mannen en die gaan eigenlijk altijd over voetbal. Oud-voetballers, textielhandelaren en ander spul lult dan een eind weg over de traptechniek van een overdadig getatoueerde volksjongen, waarbij altijd overdreven zichtbaar het polshorloge geëtaleerd wordt.
Dat zijn niet de klokjes die wij ouderen van vroeger kennen, met als meest overdadige kenmerk een viertal stipjes die in het donker oplichten, nee — deze mannen hebben blokken metaal aan de pols, waaraan niet zelden zes, zeven knoppen aandacht vragen… En dat roept bij mij de vraag op: waar zijn die in godsnaam voor?
Ik moet dat toch eens uitzoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *