Kiespijn

Leave a comment
Persoonlijk

Ook een leuke jaarwisseling gehad? Ik wel, zij het met kiespijn. Tussen Kerst en jaareinde een gaatje laten vullen, maar dat nam de pijn niet weg. Blijkt er een wortel ontstoken te zijn, die helaas met de normale gereedschappen niet bereikbaar is (de inlay erboven is namelijk van keihard platina, waar zeven boortjes op afgebroken zijn). Een speciaal boortje is inmiddels besteld en met pijnstillers en antibiotica moet het te doen zijn om de volgende behandeling te halen.

Interessant is dat ik nu te maken heb met het laatste speeltje van dit kabinet: marktwerking in de tandheelkundige zorg. Ik kreeg te horen dat ik zo spoedig mogelijk een offerte zou krijgen voor de behandeling (die inmiddels al begonnen is), en die offerte ga ik ‘natuurlijk’ op mijn gemak vergelijken met twee of drie andere offertes die andere tandartsen mij gaan doen, nadat ik met veel gedoe het voor elkaar heb gekregen om bij hen mijn vraag neer te leggen. Not!
Het is natuurlijk van de zotte wat mevrouw Schippers bedacht heeft: in een markt waar de vraag het aanbod overschrijdt de prijzen loslaten & dan ook nog eens in een branche waar het bij uitstek gaat om vertrouwen en goede relaties…
We zullen zien waar dit toe leidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *