Statistieken

Leave a comment
Persoonlijk

Deze site is op de kop af twee jaar ‘in de lucht’. In die tijd zijn er 3300 individuele bezoekers langsgeweest, goed voor bijna 13.000 page-views. De maand die het meeste verkeer kende was maart 2010, niet toevallig de periode waarin de Gemeenteraads-verkiezingen plaatsvonden — toen waren er 616 bezoeken.

De meeste bezoeken kwamen natuurlijk uit eigen land, maar de statistieken laten zien dat er ook nog internetters uit 57 andere landen de moeite hebben genomen om hier een kijkje te nemen. Wat die ene persoon uit Mongolië dacht hier te vinden, weet ik niet…

Tot mijn grote voldoening was de meestgebruikte browser Safari (35%), gevolgd door Internet Explorer (29%), FireFox (25%) en Chrome (9%).

Tot mijn teleurstelling gebruikten 49% van de bezoekers een Windows-computer — én gelukkig toch nog een niet misse 45% een Macintosh. Met 2,5% iPhone-gebruikers daarbij opgeteld staan Win en Apple nagenoeg in balans.

Tot zover de statistieken.

Huishoudelijke mededeling:
Deze site wordt nu ook ‘gevonden’ als de drie w’s niet in de url staan. Een geruststellend idee.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *