Myra kondigt offensief aan

Leave a comment
In en uit de media / Politiek

Had ik het nog maar net de vraag gesteld wat het gemeentebestuur gaat doen aan de sterk gestegen werkloosheid in Enschede, heeft de verantwoordelijke wethouder, CDA-diva Myra Koomen, al via de krant geantwoord: Er komt een offensief tegen de ‘torenhoge’ werkloosheid…

Wat dat inhoudt, maakt ze later bekend. Zo ken ik er wel meer, Myra… Net zo’n fijne dooddoener als “Enschede heeft vooral behoefte aan nieuwe bedrijvigheid” — laat ik nou altijd gedacht hebben dat oude bedrijvigheid geen nieuwe banen zijn.

Ik heb het flauwe vermoeden dat het optuigen van het vliegveld onder de noemer ‘nieuwe bedrijvigheid’ gaat vallen. Kunnen die werklozen fijn met schop en bezem de startbaan sneeuwvrij houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *