Top Tags

Waar is de NOS toch mee bezig?

Stel je voor dat je kind van de basisschool thuiskomt en je zit met een kopje thee en een plakje koek voor de tv en valt midden in een ingelast journaal waarin uitgebreid het bloederige lijk van een Libische dictator in beeld gebracht wordt…

Dat hoef je je niet voor te stellen, want dat is deze week honderden malen het geval geweest.

Ik vraag niet om zelf-censuur, maar wel om terughoudendheid van de dames en heren van de media. Voor gewelddadig en bloterig materiaal is er een afspraak dat zulks pas na kinderbedtijd op tv komt, maar voor gruwelijke nieuwsbeelden niet? Begrijp ik niet.

Add Your Comments

Disclaimer
Your email is never published nor shared.
Tips

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <ol> <ul> <li> <strong>

Ready?
Required
Required