Alweer, alweer, alweer

Leave a comment
Persoonlijk

Alweer bijna aan het eind van een jaar waarin ik niets, maar dan ook niets heb gedaan aan deze website. Ten eerste omdat ik, net zoals op het moment dat ik dit tik, geen flauw idee heb waarover ik zou moeten schrijven, zonder dat het net zo duister wordt als de tijden waarin we leven, met oorlog en ellende, verontrustende ontwikkelingen op diverse gebieden (politiek!), lieden die ons ontvallen, en zo voorts.

Toch waren er wel wat lichtpuntjes op persoonlijk gebied. Mijn kleindochter is een juweeltje. Ik ben met mijn beste vriend op reis geweest. Het is na ruim een jaar wachten op onderdelen en zonnepanelen gelukt om honderd procent van het gas af te geraken (take that, Vladimir!). Ik heb de Kerstdagen overleefd (alhoewel wel snipverkouden). En de laatste drie dagen van dit stomme jaar gaan ook wel lukken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *