Ik ben rijk (genoeg)

Leave a comment
Persoonlijk

Waarom dit melden? Waarom niet!

Op de dag dat ik drieënzestig-en-een half-jaar oud werd, werd de verkoop van het appartement dat Miep en ik in Amsterdam kochten (in 2006, geloof ik) afgerond. Met andere woorden: er werd een flink bedrag overgemaakt op mijn bankrekeningen.

Toch een shock-moment.

Geld is een behoorlijk abstract begrip. Ga ik het niet over hebben. Maar… wat ik ermee deed is niet zo abstract. (Misschien dat sociologen hier wat mee kunnen.)

Toen ik het had, heb ik wat aan mijn kinderen gegeven. Vervolgens een schuld aan de bank geëffend & daarna… Een middag in de lokale winkelgebieden doorgebracht en niks beter kunnen bedenken dan een paar AirPods kopen.

Vandaag trouwens een goede koelkast gekocht. De lokale economie gered!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *