Huishoudelijke mededeling

Leave a comment
Persoonlijk

Om diverse redenen ziet deze site er anders uit dan voorheen. Belangrijkste reden: het door mij toegepaste WordPress-thema was niet meer compatibel met de laatste versie van WordPress.

Ik heb dus een ander thema uitgezocht en aangeschaft. Behoorlijk minimalistisch, zoals ik dat graag zie. Aan de typografie moet nog gesleuteld worden. De hiervoor noodzakelijke kennis moet ik nog opdiepen uit de krochten van mijn geheugen (het is inmiddels acht jaar geleden dat ik zoiets heb gedaan).

Om een aantal dingetjes te voorkomen (lekker vaag, ik weet het), wordt er niet meer gebruik gemaakt van de ‘Lees verder’ optie. Ik heb de posts van de laatste vijf jaar nagelopen en die optie verwijderd.

Einde van deze huishoudelijke mededeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *