Website trubbels (niet hier)

Leave a comment
Persoonlijk

Geen idee hoelang dat al zo was, maar Mieps website werkte niet meer goed, ontdekte ik eergisteren. Het ‘uitklappen’ van de series onder de hoofdcategorieën gebeurde niet. Nader onderzoek wees uit dat het Dashboard van WordPress ook niet zichtbaar werd. Tja, dan is mijn beperkte kennis al verbruikt… en resteerde niets anders dan de hosters te vragen in de materie te duiken. Gelukkig vond een knappe kop bij Driebit Hosting het probleem (twee foute regels in de php) en doet de site het weer. En aangezien ik net de volgende twaalf maanden betaald heb, blijft www.miepjukkema.nl nog zeker een jaar te bekijken.

(En ja, ik heb inmiddels een goede backup gemaakt…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *