Publiciteit!

Leave a comment
In en uit de media / Persoonlijk / Politiek

Vandaag staat er een artikel over mij in de Enschede-editie van Twentsche Courant Tubantia. Niet dat daar een bepaalde verdienste van mij aan ten grondslag lag — nee, ik figureer in een serie portretten die ‘De Vierde Man’ heet. De krant presenteert van alle aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemende partijen de vierde kandidaat op de lijst, met het idee dat die vierde plek vaak een ondankbare plek is (hoe komen ze daar toch bij?).

Vorige week was de journalist op bezoek, we keuvelden geanimeerd (dat wil zeggen; ik was negentig procent van de tijd aan het woord, niet echt een goed idee…) en de weerslag daarvan staat dus in de krant. Zo gaat dat. Plus een foto van ondergetekende bij één van zijn vijf boekenkasten. De fotografe was er blij mee (‘Eindelijk een mooie, grote boekenkast!’).

En om ook iets ‘aparts’ voor de website van TC Tubantia te hebben is er een foto van de inhoud van mijn koelkast gemaakt, met een korte beschrijving ervan, waaruit iets op te maken zou moeten zijn van mijn instelling aangaande eten en de bereiding ervan. Lees het hier.

Leuke reactie die eronder staat, trouwens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *