San Francisco

comment 1
Persoonlijk

Zojuist gearriveerd in het Grant Plaza Hotel dat midden in Chinatown ligt. Ik heb een sfeervolle kamer op de vijfde verdieping met uitzicht op heel veel achtergevels.
Ben wel een beetje moe na ruim 24 uur in touw, cq onderweg, geweest te zijn. Ruim 13 uur in een Boeing 747 en daarna ruim 100 minuten wachten bij de douane. Daar moet Obama echt iets aan doen, want het komt bepaald niet gastvrij over. Nog afgezien van het feit dat tientallen mensen hun aansluitende vlucht misten.

Het plan is om na even opfrissen de buurt te gaan verkennen en vooral niet toe te geven aan wat die brandende oogjes willen, slapen dus.
De zon schijnt en de temperatuur is prettig. Vanochtend in Sydney was het een stuk warmer (hint: het is voor mij al 32 uur dinsdag 14 januari, en dat duurt nog even voort — ik heb de datumlijn overschreden!).

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *