Spannend

Leave a comment
Persoonlijk / Politiek

Vandaag is mijn site verhuisd naar een andere server (die ook nog eens in mijn woonplaats staat en niet in Amsterdam), wat natuurlijk een spannende zaak is omdat er altijd wat mis gaat bij verhuizen.

Het viel nu wel mee. Alleen bij het omzetten van de mailserver een enkel probleem waardoor ik wat mailtjes kwijtgeraakt ben van de laatste dagen. Volgens mij zat daar niet iets echt belangrijks bij, maar mocht je mij gemaild hebben en nog niets terug gehoord, schroom dan niet je mail opnieuw te sturen.

Er is trouwens ook iets raars met deze site op een aantal statische pagina’s en dat moet ik nog uitzoeken.

Ook spannend: afgelopen woensdag ben ik door ‘mijn’ afdeling aangewezen als vierde kandidaat op de lijst van GroenLinks voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Heel eervol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *