Mooie kleren

Leave a comment
In en uit de media / Persoonlijk

Iedereen, ja echt iedereen die in beeld komt in de tweede serie van de Deens/Zweedse serie Broen || Bron (The Bridge) heeft geweldig mooie kleren aan. Ik twijfel er niet aan dat het overgrote deel daarvan uit eigen land(en) komt.

Ter info: afgelopen maandag of zondag werd de laatste aflevering uitgezonden in Scandinavië. Ik bekijk die net — met een armetierige engelse ondertiteling, maar toch… Het ziet er allemaal fantastisch uit en is ook nog eens rete-spannend. De interieurs zijn trouwens ook heel mooi. En de exterieurs. Alles, eigenlijk.

De dvd-box is te bestellen via de Volkskrant. Met (denk ik) een veel betere ondertiteling dan die waar ik het mee moest doen.

Tussen haakjes: het is in ons land niet strafbaar om tv-series etc, te downloaden. Wel om ze te uploaden. Ik bevind me dus nog aan de goede kant van de scheidslijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *