Waar ik niet naar kijk

Leave a comment
In en uit de media / Persoonlijk

Kinderfluisteraars, daar heb ik niets mee. Verder: scripted reality, quizen, man zoekt vrouw, soaps, praatprogramma’s, herhalingen in het algemeen, ontevreden en genaaide klanten, zogenaamd leuk, alles met Raoul Heertje dus, ochtendmagazines, natuurreportages, x & y formules, reclame, de Australische versie van Masterchef (eigenlijk alle Australische versies van alle reality series, want ze zijn sloom), BN’ers en zogenaamde die pretenderen journalisten te zijn, die dikke in Nieuwsuur, scripted reality (ik weet het, dat staat hier al, maar zo erg vind ik dat), ab pro verkoopshit en alles war daar op lijkt, en nog heel veel meer.

Misschien kan ik beter een lijstje maken van waar ik wel wat mee heb…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *