Het zijn maar kleine dingen

Leave a comment
Persoonlijk

Maar toch… Vorige week heb Ik Mieps laptop voorzien van een nieuw OS. Alle documenten verzameld en die inmiddels ook apart opgeslagen. De computer een nieuwe naam gegeven. Haar gebruikersaccount verwijderd.

Eergisteren haar Gmail-account opgezegd. Gelukkig kwam daar enkel nog wat reclame op binnen. De inlog-gegevens voor HetNet kon ik niet vinden. Dat is dus nu een ‘spookaccount’.

Gisteren kreeg ik een mail van een Amsterdamse fotografe, die, hoewel ze Miep niet persoonlijk kende, door haar geïnspireerd was en wou laten weten hoe bijzonder ze Mieps werk vond. ‘Even een berichtje voor boven ergens’ was het onderwerp van de mail.

Net nog de statistieken van ‘haar’ site bekeken: gemiddeld vier bezoekers per dag.

Ik denk heel vaak aan haar. Mis haar nog iedere dag. Ik praat tegen haar, wat behoort stom klinkt als ik dat zo schrijf, maar het helpt wel.

Mensen doen onhandig als ze er met mij over praten. Vanavond nog, bij een opening. Ik begrijp dat onhandige wel, heb het zelf ook bij anderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *