Nico Dijkshoorn

Leave a comment
In en uit de media / Persoonlijk

Na een middag vol boodschappen doen (en dan bedoel ik niet enkel dingen kopen, maar ook dingen doen en regelen), was ik even in mijn stamcafé, om een Leffe of twee, drie te drinken en wat opinie te inhaleren, toen een mij vreemde man mij op de schouder tikte en vroeg of ik die cabaretier uit De Wereld Draait Door was, wat mij wel vaker overkomen is sinds meneer Dijkshoorn zijn kunstjes vertoont op tv, waardoor ik niet geheel en al onvoorbereid was op die vraag en met een zekere sang- froid kon antwoorden met de tegenvraag of meneer dacht dat ik vanuit Enschede binnen een uur in de tv-studio kon zijn om daar te rijmen; waarop de vreemde man ging flipperen en ik kon verderlezen in een twee weken oude Vrij Nederland.

Gezien dat dat één zin is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *