Statistieken

Leave a comment
Persoonlijk

De laatste vijf maanden is de site van Miep Jukkema 4634 keer bezocht door 3193 ‘unique visitors’ — dat is tenminste wat Google Analytics geregistreerd heeft. Een mooie score; in de ruim 3 minuten die elk bezoek gemiddeld duurde, bekeek men 22,86 pagina’s per keer. Het totaal aantal pageviews bedroeg 105.926.

Het overgrote deel van de bezoekers kwam uit Nederland: 83,6%. De volgende vier plekken op de ranglijst waren voor Frankrijk (3,32%), de Verenigde Staten (1,99%), Duitsland (1,71%) en België (1,1%). Van alle bezoekers was tweederde nog niet eerder op de site geweest.

De ‘referrals’ geven een interessant beeld: er waren er 1343 via de site van Elsevier! Ook PhotoQ (1006) droeg flink bij aan het aantal bezoekers. Andere bronnen leverden duidelijk minder — mijn site leverde als derde met 173 een bescheiden bijdrage en Facebook was nummer vier met 148 referrals.

Zoals te verwachten was juli de topmaand met 3165 bezoeken; de topdag was maandag 9 juli (631 bezoeken). Sindsdien ligt het maandelijkse bezoek tussen de 315 en 399, wat niet gek is voor een site waar niets nieuws op is gekomen sinds eind juli.

Ik heb mij gecommitteerd aan het instandhouden van Mieps site gedurende het jaar 2013 en denk dat er begin volgend jaar nog wat beelden toegevoegd kunnen worden (de laatste series, een paar aanvullingen), alsmede een overzicht van prints die te koop zijn (overgebleven van de expositie in juli 2011).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *