Elf komma twee kilometer

Leave a comment
Persoonlijk

11,2 Km — dat is de afstand tussen mijn huis en dat van Miep. Vandaag heb ik die afstand vier maal afgelegd per auto, om spullen van haar op te halen. Vooraf had ik me voorgenomen dat ik na vandaag nooit meer die korte reis zou maken. Maar toen ik, na de tweede keer en een half uur durende tussenstop bij Mieps vroegere hartsvriendin W om die een kruissteek-naaldportret en een schort te geven, thuiskwam en de lading naar binnen bracht, realiseerde ik me dat ik nog 2 dozen en een stoel vergeten was…

F, die een weekje in Mieps huis logeert, neem die spullen mee als hij de sleutel komt brengen. Gelukkig. In het huisje hoef ik nu niet meer te komen. Zoals mijn schoonzus K het uitdrukt: ‘alweer een draadje doorgesneden’.

Er stonden trouwens de meest waanzinnige paddestoelen op Mieps terrein. Daar was ze echt happy om geweest:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *