Nieuw, nieuw, nieuw

Leave a comment
Persoonlijk

Wat is er eigenlijk nieuw? Er is geen sneeuw bijgekomen, hetzelfde kabinet zit nog in Den Haag aan de touwtjes te trekken, mijn banksaldo is niet verbeterd, de nieuwsgaring van de Twentsche Courant Tubantia mag nog steeds geen naam hebben (Spuitmond slagroomspuit te groot voor nieuwjaarsrolletjes? Op 3 januari? Huh?), onze regionale omroep voelt zich niet te min om Nederland 3 te vervangen, mijn autootje is nog steeds ingesneeuwd, een groot deel van Australië staat onder water… Niets nieuws, al met al.

Maar in het licht van de traditie dat je rond deze tijd toch wat nieuws moet melden, doet het mij vreugd te kunnen verkondigen dat ik géén voornemens heb die in het zojuist begonnen jaar 2011 mijn aandacht en inzet behoeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *