De wakkere krant en het vrije woord

Leave a comment
In en uit de media / Persoonlijk

Vanochtend wou ik reageren op het door de Telegraaf breed uitgezette verhaal over het ‘massaal NEE zeggen tegen de kilometerheffing’. Ik deed dat door de krant te vragen wanneer er een forum zou komen over een hogere strafmaat van snelheidsovertredingen (tegen), over verlaging van de belastingen (voor), over afschafing van het parlement (voor), en zo nog wat voorbeelden van enquêtes waarvan je op je klompen kan aanvoelen wat de uitslag zal zijn.

Ironie is ook een stijlmiddel, maar blijkbaar snapt men dat niet bij de wakkere krant, want er komt net een mailtje binnen:

U heeft gereageerd op een artikel op telegraaf.nl. Ons moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en geoordeeld dat uw reactie niet voldoet aan onze huisregels. Uw reactie is niet vrijgegeven voor publicatie op telegraaf.nl. Klik hier om naar het artikel te gaan waarop u heeft gereageerd en probeer het eventueel nogmaals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *