Plek zeven

Leave a comment
Persoonlijk

Dat is het dus geworden. Ik ben de zevende kandidaat op de lijst van GroenLinks voor de aanstaande Gemeenteraadsverkiezingen.
Tijdens de ALV (Algemene ledenvergadering) vanavond is dat vastgesteld in een wel heel erg gecompliceerde procedure, waarvan het te ver gaat om dat hier helemaal uit de doeken te doen (met andere woorden — ik heb er zelf niet veel van begrepen).
Zoals Kandidatencommissieleden Elly en Sjon me toevertrouwden is het heel moeilijk om nieuwe gezichten hoog op de lijst (gemikt werd op de vijfde stek) te krijgen. En nieuw ben ik zeker in de club; ik had niet eens stemrecht omdat ik nog geen drie maanden betalend lid ben.
Maar hierover niet getreurd; ik ga gewoon voluit meedoen aan de campagne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *