Lunch met de korpschef

Leave a comment
Persoonlijk

Dinsdagmiddag heb ik gelunched (gelunchd?) met de nieuwe korpschef van de politie Twente, Martin Sitalsing. Ik was hiervoor uitgenodigd naar aanleiding van een brief die ik hem ten tijde van zijn installatie gestuurd had. Daarin had ik wat ideeën neergelegd waarmee — volgens mij — ons politie-apparaat zijn voordeel zou kunnen doen. Over die ideeën wil ik het trouwens nu niet hebben. Wel wil ik kwijt dat ik een goede indruk van Martin Sitalsing heb gekregen en dat ik verwacht dat hij een heel erg positieve bijdrage gaat leveren aan een beter functionerende politie in Twente.

Ik hoop dat dit eerste contact in de toekomst nog een vervolg gaat krijgen. U wordt op de hoogte gehouden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *