Kunstenaars in het geweer

Leave a comment
Kunstzaken / Politiek

protestkaart

Deze kaart kreeg ik vanochtend van Brandie Oosterwold, vers van de (digitale) drukker. Brandie maakt deel uit van een groep kunstenaars uit Enschede en omstreken die actie voeren tegen de plannen om het vliegveld te heropenen.

Als ontwerper kan ik er over zeggen dat ik het kleurgebruik goed vind en de keuze voor de Gill Sans Black (één oude favoriet omdat–ie vroeger in de zetkasten van de Aki vertegenwoordigd was) meer dan voortreffelijk. Wel had ik de woordspaties iets minder gemaakt en een haarlijntje wit na de ellipsis toegevoegd. En iets meer ruimte bovenin was ook beter…

Als mede-tegenstander kan ik er over zeggen dat ik de gestelde vraag bevestigend moet beantwoorden. Er is zeker sprake geweest van achterkamertjesgekonkel, met de PvdA als spin het het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *