De helft van de Twentenaren…

Leave a comment
In en uit de media

Volgens een onderzoek, verricht in opdracht van de Twentsche Courant Courant (De helft van de Twentenaren wil het vliegveld nieuw leven inblazen – Regio – TC Tubantia.) zou de helft van de bevolking van Twente vóór een luchthaven zijn. Saillant detail is dat het onderzoek is verricht onder de lezers van de krant. Wat natuurlijk een heel vreemd uitgangspunt is, aangezien de berichtgeving in die krant heel erg onvolledig is geweest. Je zou haast denken dat TCTubantia de afgelopen maanden een geheime agenda had waarin de tegenargumenten minder aandacht kregen dan de weinig onderlegde argumenten van de voorstanders.

Ik zou meer waarde hechten aan een onderzoek onder Twentenaren die juist geen lezer van TCTubantia zijn.

Uit eigen ervaring kan ik trouwens berichten dat op de website van die krant reacties gecensureerd worden. Vandaag stond er een soort persbericht van provincie en gemeente in verbatim op de site en mijn reactie daarop is niet geplaatst. (Maar de eerlijkheid gebiedt mij toe te geven dat De Telegraaf mijn factueel volledig correcte stelling dat Wilders een nazi is, ook niet geplaatst heeft.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *