‘Waar blijven de voorstanders?’

Leave a comment
In en uit de media

Dat vraagt Annie Schreijer zich af in een interview in de TCTubantia van vandaag. Het gaat natuurlijk over het vliegveldplan dat volgens haar geweldig goed zou zijn voor de regio — in elk geval beter dan beestjes en boompjes, want die leveren geen werkgelegenheid op.
Maar ze vindt wél dat de voorstanders zich te weinig roeren. Ze waren er nauwelijks op hoorzittingen en informatiebijeenkomsten, ze lijken ook geen tegenmanifestatie te organiseren (zie een eerder bericht) en Annie snapt dat niet.
Tja, Annie, misschien ligt het eraan dat er niet veel voorstanders zijn…

Even hierop inhakend: de handtekeningenactie van Natuurmonumenten heeft inmiddels al ruim 10000 steunbetuigingen opgeleverd. Dat kunnen er nog meer worden! Ga onverwijld naar deze site en teken de petitie.

PS Voor wie niet weet wie Annie Schreijer is: ze is de officieuze plaatvervangster van Hare Majesteit de Koningin in Oost–Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *