January 2012
MonTueWedThuFriSatSun
« Dec Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Month January 2012

Geen probleem? Geen probleem!

Je telt in de samenleving van nu niet mee als je geen problemen hebt. En dan heb je een probleem als je die niet hebt. Binnenkort is dat geen probleem meer, want als je geen probleem hebt kun je een beroep doen op de specialisten van ‘Geen probleem? Geen probleem!’ die aan de hand van een beknopte vragenlijst je snel en goedkoop aan een origineel, absoluut passend probleem helpen. Zodat je in de toekomst niet met het probleem opgezadeld zit dat je geen problemen hebt…

Binnenkort meer informatie over deze doorbraak in het Nederlandse zorgbestel.

Vier keer daags

Maar ik heb nu roze pillen die twee keer zo groot zijn, dus nog maar drie pillen per keer.

(Foto gemaakt met de iPhone 4S die ik sinds drie weken heb. Eindelijk altijd een toestel bij de hand waar je een aardig plaatje mee kunt schieten…)

Kiespijn

Ook een leuke jaarwisseling gehad? Ik wel, zij het met kiespijn. Tussen Kerst en jaareinde een gaatje laten vullen, maar dat nam de pijn niet weg. Blijkt er een wortel ontstoken te zijn, die helaas met de normale gereedschappen niet bereikbaar is (de inlay erboven is namelijk van keihard platina, waar zeven boortjes op afgebroken zijn). Een speciaal boortje is inmiddels besteld en met pijnstillers en antibiotica moet het te doen zijn om de volgende behandeling te halen.

Interessant is dat ik nu te maken heb met het laatste speeltje van dit kabinet: marktwerking in de tandheelkundige zorg. Ik kreeg te horen dat ik zo spoedig mogelijk een offerte zou krijgen voor de behandeling (die inmiddels al begonnen is), en die offerte ga ik ‘natuurlijk’ op mijn gemak vergelijken met twee of drie andere offertes die andere tandartsen mij gaan doen, nadat ik met veel gedoe het voor elkaar heb gekregen om bij hen mijn vraag neer te leggen. Not!
Het is natuurlijk van de zotte wat mevrouw Schippers bedacht heeft: in een markt waar de vraag het aanbod overschrijdt de prijzen loslaten & dan ook nog eens in een branche waar het bij uitstek gaat om vertrouwen en goede relaties…
We zullen zien waar dit toe leidt.