February 2011
MonTueWedThuFriSatSun
« Jan Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 

Month February 2011

Valentijnsactie

Valentijnsactie GroenLinks Enschede from Bert Vanderveen on Vimeo.

Met dank aan Jo, Anita, Suzanna, Quinta, Bob, Fatih…

Selling out & What blogging is all about…

”People who blog blog whenever they want – some of them blog every two years, they blog because they have ideas that they care about and they want to express them,” she says. “It’s no different from people going on TV to promote their ideas. We’re hosting people who express their ideas and if they want to write, fine, and if they don’t, fine. We get thousands of submissions so it’s not like anyone is pursuing people to write for free.“

Dat is wat Arianne Huffington zegt over de mensen die haar site groot hebben gemaakt. Die site heeft ze een paar weken geleden verkocht voor $ 315 miljoen. En de bloggers hebben hun bijdragen altijd voor niks geleverd…

Door een hufter omver gereden

Gisteravond is een vriendin van me door een scooter overhoop gereden. Ze ligt nu met een gebroken been in het ziekenhuis.

Dat is heel erg naar voor haar ( en ik wens haar bij deze een snelle genezing), maar de omstandigheden rondom dit gebeuren maken dat ik nu kwaad ben… Wat is namelijk het geval: even na half elf kwam K met een vriendin uit een restaurant aan de Noorderhagen en liep aan de kant van de straat te praten en te roken. Er kwam een jongen op een scooter aanrijden (of dat achterop was, weet ik niet), met een flinke snelheid. Onder het slaken van vage kreten veranderde hij van koers (stak schuin de weg over) en trok het gas vol open om op die twee meisjes in te rijden. Hij raakte K dus voluit.

Toegesnelde omstanders hebben onmiddellijk het alarmnummer gebeld. Waarna het (let op!) nog bijna 25 minuten duurde aleer politie ter plekke was. En pas toen de agenten nog eens de ambulancedienst gebeld hadden, kwam er een ambulance. Het ambulancepersoneel vroeg K om op te staan en naar de ambulance te lopen, zonder rekening te houden met haar gebroken onderbeen, wat natuurlijk een gotspe is!

Ten overvloede van alles was de bestuurder van de scooter er intussen tussenuit geknepen. Gelukkig is hij bekend bij een aantal getuigen en ik hoop dat die klootzak inmiddels achter de tralies zit (en als dat niet zo is, nog eens schande, schande, schande, dames en heren van de politie!).

Het is mij een raadsel waarom het zo lang moest duren aleer de politie er was, maar veel erger is nog het feit dat het een half uur geduurd heeft voor de ambulance er was en dat die door de agenten herhaald opgevraagd moest worden.

Ik ben hier ontzettend kwaad over. En als er geen excuses van politie en ambulance komen, ga ik er werk van maken!

Dat moest ik even kwijt.